среда, 4 марта 2015 г.

Рецепт пісної страви...;))))

Фокача з свіжими томатами
Додати заголовок
Інгредієнти:
Тісто
500 г борошна
1 ст. л. сухих дріжджів
1/2 ч. л. солі
1 1/4 скл. води
4 ст. л. оливкової олії
3 великих свіжих помідора
1 ч. л. з верхом оригано
1 ч. л. солі
олія для змащування тіста

Дріжджі залити 3 ст. л. води і залишити до утворення пухирців.
Замісити дуже м'яке тісто-не менше 8 хвилин. При необхідності додати трохи води або борошна.
Поставити в тепле місце на 40 хвилин. Потім знову вимісити тісто.
Велике деко від духовки застелити пергаментом. Тісто розкатати і викласти на всю поверхню дека, роблячи по краю периметра потовщення. Змастити верх тіста олією.
Помідори нарізати кружальцями і розрізати навпіл.
Викласти на всю поверхню тіста.
Оригано змішати з сіллю і посипати на тісто і помідори.
Духовку розігріти до 230 градусів.
Пекти впродовж 25 хвилин. Не пересушити!

Комментариев нет:

Отправить комментарий