вторник, 24 марта 2015 г.

Сирник "Сльози ангела"

Інгредієнти

Тісто:
1 склянка
1 ч. ложка
80 г
2 ст. ложки
1 шт.
Сирний прошарок:
500 г
0,5 склянки
3 шт.
1 ст. ложка
100 г
Суфле:
3 шт.
5 ст. ложок
Можливо, багато хто вже готували за цим рецептом, а хто не готував, варто спробувати — дуже смачний пиріг. 
Приготування:
Порубати масло з борошном, розпушувачем і цукром, додати яйце, швидко вимісити тісто і поставити на півгодини в холодильник. Тим часом змішати в блендері всі інгредієнти для сирного шару до отримання однорідної маси. Розподілити охолоджене тісто по змащеній маслом формі, зверху викласти сирну масу і випікати хвилин 30 в духовці, розігрітій до t 180С. У цей час збити білки з лимонним соком і цукровою пудрою в міцну піну, як на безе. Викласти білки зверху сирної маси і поставити в духовку ще на 10-15 хвилин. Дістати пиріг і дати йому добре охолонути!

При охолодженні на поверхні суфле утворюються крапельки-слізки, від яких і походить назва пирога.

Смачного!
Сирник «Сльози ангела»

Комментариев нет:

Отправить комментарий