Інгредієнти
Тісто: | |
1 склянка | |
1 ч. ложка | |
80 г | |
2 ст. ложки | |
1 шт. | |
Сирний прошарок: | |
500 г | |
0,5 склянки | |
3 шт. | |
1 ст. ложка | |
100 г | |
Суфле: | |
3 шт. | |
5 ст. ложок | |
Можливо, багато хто вже готували за цим рецептом, а хто не готував, варто спробувати — дуже смачний пиріг.
Приготування:
Порубати масло з борошном, розпушувачем і цукром, додати яйце, швидко вимісити тісто і поставити на півгодини в холодильник. Тим часом змішати в блендері всі інгредієнти для сирного шару до отримання однорідної маси. Розподілити охолоджене тісто по змащеній маслом формі, зверху викласти сирну масу і випікати хвилин 30 в духовці, розігрітій до t 180С. У цей час збити білки з лимонним соком і цукровою пудрою в міцну піну, як на безе. Викласти білки зверху сирної маси і поставити в духовку ще на 10-15 хвилин. Дістати пиріг і дати йому добре охолонути!При охолодженні на поверхні суфле утворюються крапельки-слізки, від яких і походить назва пирога.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий